Magnus & James Naturfoto

 
 
 

Hej och välkommen hit!

Har det kanske gått för långt nu? Först så skapas det en wordpress blogg, sen en till och hör och häpna även en tredje.
Sommaren 2009 blev vi även aktiva i en gemensam blogg som startades tillsammans med ett antal kursdeltagare från en fotokurs.
Rubriken Naturfoto avslöjar det grundläggande temat för tre av bloggarna medan den fjärde är en privat blogg med begränsad tillgång för familj, släkt och nära vänner.


Men varför nu även en egen hemsida?

Först och främst för att jag (Magnus) är nyfiken av mig och som Mac-användare sedan ett antal år tillbaka hade jag fortfarande aldrig använt programmet iWeb. Det var dags för det nu.....

Det finns givetvis även en del andra goda skäl till att lägga upp en egen hemsida. Den största fördelen med en egen hemsida är givetvis att man kan bygga upp den helt efter sina egna behov och preferenser och man slipper begränsas till förbestämda mallar, storlek på filer, längd på filmer etc. 


Huvudsyftet med denna hemsida är att den skall vara en bas med gallerier på bilder som vi tagit. Bloggarna kommer att drivas vidare precis som tidigare och de flesta bilder som vi lägger upp på bloggarna kommer även läggas upp i något av albumen på denna sida. En av nackdelarna med bloggarna är ju just det att inläggen ”försvinner” efterhand som bloggen uppdateras med nya inlägg och ”glöms” sen bort. Basen för våra naturbilder blir alltså här och de mest frekventa uppdateringarna och inläggen kommer även forsättningsvis att ske via bloggarna.


Hur som helst så är detta bara ett litet personligt test. Vi får se var det slutar?


//Magnus J alias ”Magnutti”, januari 2010